Kattenoppas MyJade Hoeksche Waard


Kattenoppas MyJade Hoeksche Waard verleent haar service o.a. in de volgende dorpen, 's Gravendeel, Strijen, Puttershoek, Maasdam, Mijnsherenland, Klaaswaal, Heinenoord, Oud-Beijerland.

enter.myjade@gmail.com

In het kort:

Ik werk met veel plezier als woonbegeleidster op een sociowoning. Daarnaast werk ik vrijwillig als redactrice voor St. Dierenbelang. Ik ben gek op dieren vooral katten hebben altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Van kind af aan ben ik opgegroeid met veel dieren. Toen ik op mezelf ging wonen nam ik meteen 3 katten in huis, door de jaren heen heb ik ook veel katten opgevangen die op straat waren gezet. Ik heb een tijdje als vrijwilligster bij de dierenambulance gewerkt en dat was een mooie ervaring. In 2002 kreeg ik mijn eerste 2 raskatjes, Bengalen, een geweldig ras. Al snel werd ik zo enthousiast over dit ras dat ik een hobbycattery ben begonnen. Ik heb dit met veel liefde 10 jaar lang gedaan en in die tijd nog veel meer over katten geleerd. Mijn hobby is fotograferen en uiteraard vind ik een kat voor mijn lens het aller leukst en een enorme uitdaging!


Waarom kattenoppas?

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een goede oppas te vinden wanneer je b.v. op vakantie gaat. Een kattenoppas aan huis is een prettige oplossing, de katten blijven in hun eigen vertrouwde omgeving en ik vind het heel leuk om goed voor uw katten te zorgen.Kattenoppas MyJade